סדנת טעימות יין

 מהאנשים בארץ אוהבים לשתות יין , ובעיקר אדום אז מה אנחנו שותים?

מה הסקר מראה?

78% מהישראלים שותים יין בתדירות כלשהי, שימו לב שהנתון לא כולל יין לקידוש!

מתוכם 57% מצרכני היין צורכים בתדירות של לפחות פעם בשבוע.

63% צורכים יין בתדירות של לפחות פעם בשלושה חודשים.

61% מצרכני היין מעדיפים תוצרת מקומית, בהנחה שהמחיר זהה או דומה.

66% שותים יין בארוחות משפחתיות.

58% מצרכני היין שותים בעיקר יין אדום. 20% צורכים יין לבן, 10% צורכים יין מבעבע ו2% צורכים יין רוזה.

27% מצרכני היין בוחרים יין לפי המותג.

54% מהישראלים רוכשים יינות בעיקר ברשתות השיווק הגדולות.

אנחנו הישראלים! 

כל היום אנחנו רצים אחרי העבודה אחרי הילדים אחרי החובות והמחויבות שלנו עד שמגיע היום פינוק הזה 

ערב פינוק הזה שמגיע לנו עם האישה החברה או עם חברים יושבים אנחנו נרגעים ושותים קצת בירות אלכוהול ו קצת יין שותים נהנים מיין מסתכלים על התווית 

לא כל כך מבינים למה זה טעים לנו חוץ מהטעם כמובן 😉 

אז אתם אלה שמכל האלכוהול אוהבים את היין ?

אז אתם אלה מתרגשים לפני שפותחים בקבוק יין? 

סדנת יין זה בדיוק ה-מ-ק-ו-ם שלכם.

אז מה אנחנו עושים בסדנת יין  ביחד?

וממלאים לכם חצי הכוס הריקה בידע ובהבנה בסיסית ורחבה על יין.

  • נבין על תהליך ייצור היין , על כל המאפיינים שלו. 
  • קצת נבין ביחד יותר לעומק  על אזורים לגידול , סוגי גפנים(זנים).
  • הבדלים בין לבן אדום רוזה מבעבע. 
  • איך מסתכלים עליו (על הצבע שלו)?
  • מה הריח שלו אומר עליו?
  • מה כתוב לנו בתווית? 

והכי הכי חשוב איך אתה  בוחר את היין שמתאים לך!!!

אז הבקבוק פתוח (תמונה של בקבוק)  כבר לכם רק נשאר לבוא עם אנרגיות  חיוך 🙂 

שם :

מספר :

מייל:

והודעה :דברו איתנו 

נראה אתכם בשולחן! 

קצת נבין יותר לעומק  על אזורים לגידול , סוגי גפנים(זנים)

אוהבים לשתות יין יותר מכל המשקאות האחרים? מתרגשים כאשר אתם פותחים בקבוק יין חדש? הסדנה הזאת בשבילכם! סדנת יין של בר מאסטר היא מסע מיוחד בעולם היין – החל מראשית דרכו כאשר נולד די במקרה ועד לעידן הנוכחי בו הפך המשקה לסמל תרבותי, נכיר את ההבדלים בין יינות אדומים, לבנים ומבעבעים, תהליכי ייצורם והמאפיינים המיוחדים שלהם.

הרשמו לניוזלטר שלנו

ניתן לבטל בכל עת, בכפוף למדיניות הפרטיות שלנו.