חזה עוף טריאקי ממולא באורז בר

חזה עוף טריאקי ממולא באורז בר

המנה כוללת את כל אבות המזון ועשירה בסיבים תזונתיים, להגיש לצד סלט ירוק במתכון 6 מנות, כל מנה כ-360 קלוריות.

להכנת המלית:
כוס אורז בר מבושל
3 בצל ירוק קצוץ
3 שיני שום כתושות
צרור כוסברה קצוץ דק
1 גזר מגורד גס
מלח ופלפל שחור גרוס
כף טריאקי
כף שמן קנולה

למחבת חמה מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את שיני השום, לאחר מכן את האורז המבושל ואת הגזר ל2 דקות נוספות.
מוסיפים כף טריאקי ותבלינים ומערבבים. מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

להכנת חזה עוף:
6 יחידות חזה עוף, כל אחד במשקל 200 גרם, פרוס (כמו לשניצל)
פורסים נייר אלומיניום מעליו מניחים את פרוסת חזה העוף. מניחים 4 כפות מהמלית ומגלגלים (כמו בלינצס) בעזרת נייר הכסף, לסיום להדק היטב ולהניח בתבנית אפייה כשהפתח פונה למטה.
חוזרים על הפעולה עם כל נתח חזה עוף.
מברישים את חזה העוף עם רוטב טריאקי ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בנוני למשך 20-30 דקות.
באמצע הופכים את חזה העוף ומברישים אותו עם הנוזלים שבתבנית.